Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Σημεία με αξία, «οδηγός» και η παράδοση!

Προτάσεις με «αξία»-με βάση τις τιμές τους-ξεχώρισα στο κουπόνι της Κυριακής (10/12). Θα κάνω… παιχνίδι με τα γκολ, ποντάροντας σε OVER2,5 και G/G, δείτε, ακόμα, σε σημεία που αφορούν το «σύνολο τερμάτων», αλλά και πιθανές εκπλήξεις! 
Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν, ξανά, τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής που ολοκληρώνονται, διαβάστε με προσοχή τι ισχύει σε κάθε λίγκα.
Δείτε, λοιπόν, προτάσεις μέσω φωτογραφιών του κουπονιού στη σελίδα μας στο Facebook!

Οι επιλογές που σας έχει σημειώσει επιλέχθηκαν μετά από μελέτη όλων των στοιχείων για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση!!!

ΤΑ ΠΙΟ «ΔΥΝΑΤΑ» ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ!!!

ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ «+» ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΦΟΒΑ, ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ «Χ», ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ… ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ.

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΚΑΝΤΕ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ LIVE, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

Εάν στον ΟΠΑΠ υπάρχουν σημεία που έχουν αποδόσεις κάτω από 1,30, μείνετε μακριά! Μπορείτε φαβορί να τα ποντάρετε από το ημίχρονο, είτε μαζί με άλλα σημεία που βγαίνουν από τον αριθμό των γκολ, ώστε να ανεβάσετε τις τιμές…

Το «OV» σημαίνει OVER 2,5 (σε αναμετρήσεις που… βλέπω και OVER 3,5, έχω σημειώσει το συγκεκριμένο σημείο), το «UN» μας πάει «UNDER 2,5», το «G»… οδηγεί στο GOAL/GOAL, το «2-3»… παραπέμπει στα «2-3γκολ», το «4-6» στα «4-6γκολ», το «NG»… δείχνει NO GOAL! Βέβαια, φαίνονται ξεκάθαρα σε πολλές αναμετρήσεις τα σημεία «1», «Χ» και «2», που έχω επιλέξει!

Στις αναμετρήσεις που σας γράφω «3 γκολ», ή «2γκολ» σημαίνει ότι παίζει να έχουμε… ταβάνι τα τρία ή τα δυο τέρματα συνολικά! Με «2+γκολ» από τρία τέρματα και πάνω! 


Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου