Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

«Δυνατά» σημεία μέσα από… πονηρά ματς

Πονηρά… ματς από τα οποία μπορούν να βγουν «δυνατά» σημεία έχει το κουπόνι μας και την Τρίτη (16/10), ημέρα που ξεχωρίζουν ξανά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Επιλογές με καλές αποδόσεις μπορεί να βρει κάποιος και σε αγώνες συλλόγων. Στα παιχνίδια πρωταθλημάτων και Κυπέλλων δώστε προσοχή και σε πιθανές απουσίες που έχουν σύλλογοι, λόγω των διεθνών τους παικτών…

Στα ματς που έχουν ξεκινήσει κάντε… παιχνίδι στο LIVE. 

Τη Δευτέρα περάσαμε 5/6 στις «κύριες επιλογές» μας, με τα «Χ» και όχι με τα GOAL στα Σεαρά-Μποταφόγκο, Λευκορωσία-Μολδαβία, που έληξαν 0-0. Όσοι παίξατε τον χαμηλό «1» και όχι το OVER 2,5 στο ΕλλάδαU21-ΛευκορωσίαU21 (2-0) είχατε 6/6. Σημεία με πολύ καλές τιμές πιάσαμε και στις υπόλοιπες ενότητες, όπως τη... μπόμπα με το «2» (και το GOAL) στο Ισπανία-Αγγλία (2-3).

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου