Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ελκύουν… OVER 2,5 και GOAL με αξία

Θα κάνουμε… παιχνίδι με τα γκολ και το σύνολο τερμάτων στο κουπόνι της Κυριακής (11/11), θα ποντάρουμε σε OVER 2,5 και GOAL με αξία. Υπάρχουν φαβορί, δώστε ξανά προσοχή σε  «πονηρά» σημεία που έχουν ρίσκο, αλλά έχουν προϋποθέσεις να έρθουν και να μας πληρώσουν σούπερ.  

Στα ματς που έχουν ξεκινήσει, κάντε… παιχνίδι στο LIVE.

Το Σάββατο (10/11) πιάσαμε 3/3 στην ενότητα «με λογική και σύνεση», ενώ μας δικαίωσαν και 2/3 σημεία στις «μπόμπες» και στα «Χινάρια». Περάσαμε, ακόμα, 4/6 στις «κύριες επιλογές» με τον «1» και τα «2-3γκολ» και όχι το OVER 2,5 στο Σεντ Ετιέν-Ρεμς (2-0). «Στοχεύσαμε» σωστά και άλλα σημεία με πολύ καλές αποδόσεις. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η ιστορία των αναμετρήσεων σε κάθε ζευγάρι. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε. Να δίνετε προσοχή σε όλες τις προτάσεις μας, ανάλογα με το τι θέλετε να παίξετε.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ» στο www.betfootball.gr.  

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (Εξάσφαιρος-betgun) για να βρείτε και άλλες προτάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου