Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Σημεία με ρίσκο που πληρώνουν καλά…

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους και όλες… Καλά να περνάτε με υγεία. Όσοι ασχοληθείτε με το στοίχημα,, λέω να κυνηγήσουμε σημεία με ρίσκο, που έχουν, βέβαια, προϋποθέσεις για να έρθουν και πληρώνουν καλά. 

Την Τρίτη (14/8) περάσαμε 5/6 στην ενότητα «Με ενδιαφέρον και τα παρακάτω» με τον «1»-και όχι το OVER 2,5-στο Αλιάνσα Λίμα-Ίντι Γκας (1-0). Επίσης, πιάσαμε 3/6 στις «κύριες επιλογές» και 4/6 με το «Χ2» και όχι με το GOAL στο Βιντεότον-Μάλμε (0-0).

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα έχουμε ρεβάνς για τη φάση των «32» (έχουν μπει και οι ομάδες που βγήκαν τρίτες στους ομίλους του Λιμπερταδόρες), ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.
Στο Κύπελλο Βραζιλίας γίνονται ρεβάνς για τους «8», δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, εάν έχουμε συνολική ισοπαλία.
Στο Κύπελλο Κολομβίας γίνονται τα πρώτα ματς για τους «16», θα ακολουθήσουν ρεβάνς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, εάν έχουμε ισοπαλία μετά και το 2ο παιχνίδι.
Στο Κύπελλο Μεξικού συνεχίζεται η 3η αγωνιστική στους εννιά ομίλους, περνάνε οι εννιά πρώτες και οι επτά καλύτερες δεύτερες, οι ομάδες στα νοκ-άουτ κουβαλούν τις βαθμολογίες τους για το πλεονέκτημα έδρας. 

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου