Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Θέλει… γκολ η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League

Οι ρεβάνς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions Leage ξεχωρίσουν την Τρίτη (14/8) από το κουπόνι μας και η… πρόκριση για να έρθει θέλει γκολ. Υπάρχουν και αγώνες από πρωταθλήματα, ενώ το πρόγραμμα έχει και ένα παιχνίδι για το Κόπα Σουνταμερικάνα (ρεβάνς για τους «32»). Στο Κύπελλο Μεξικού συνεχίζονται τα ματς στους ομίλους, συνήθως οι σύλλογοι παίζουν με αλλαγές.

Οι αναμετρήσεις (νοκ άουτ) για τον 1ο γύρο στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας και της Γαλλίας θέλουν προσοχή και δεν είναι για… ανοίγματα. Οι ομάδες κάνουν αλλαγές, πολλές φορές αυτόν τον θεσμό τον βάζουν σε… δεύτερη μοίρα. Καλύτερα να μείνετε μακριά, η στήλη σας έχει κάποια παιχνίδια για όποιον θέλει να ασχοληθεί.

Θα ποντάρουμε σε GOAL και σε σημεία που… βγαίνουν με βάση τα τέρματα που θα έχουμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Παίζουν… μπάλα φαβορί, θα ρισκάρουμε και με «Χ».

Θα σας υπενθυμίσω ότι οι επιλογές μας έγιναν-ξανά-μετά από μελέτη όλων των δεδομένων που υπάρχουν για κάθε αγώνα (ρεπορτάζ για την κατάσταση των ομάδων, στόχοι, στατιστικά κ.α.), φυσικά έχει δοθεί… βάση και στα στοιχεία που μας δίνει η παράδοση. Καλή επιτυχία σε ό,τι και εάν επιλέξετε για να ποντάρετε…

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΥ».

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες σε ό,τι και αν διαλέξετε…

Μπορείτε να… ακολουθείτε τη στήλη και στο Facebook στη σελίδα Εξάσφαιρος-betgun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου